Poate e doar modul tau de a NU zambi diminetile, când ii vezi pe cei dragi tie la prima ora, desi cu totii sunteti sanatosi, motiv pentru bucurie si sarbatoare in orice zi din viata.

Poate e modul tau de a te afunda in telefonul mobil, in repetate randuri, in timpul discutiilor cu cei dragi, sau a plimbarilor in natura, in loc sa fii prezent, deschis si bucuros ca ai ajuns acolo.

Poate e modul tau de a iti certa repetitiv copii, ca nu s-au imbracat cum trebuie in – 5 grade, sau sotul ca nu a incalzit mâncarea, pe sotia ca nu e gata mâncarea pe când vii tu, in loc sa te uiti la ochii lor stralucitori, sa ii bati pe obraz, sa ii intrebi ce mai fac, si ce poti face azi pentru ei.

Poate e modul in care zilnic te calca pe nervi insistenta animalului tau de companie de altfel indragit, care zilnic la 7 dimineata sare/latra/canta/miauna agitat, ptr ca nu l-ai mangaiat inca azi. Desi ti-ar face ziua mai frumoasa intr-o secunda.

Poate e privirea ta critica la imaginea ta in oglinda in fiecare seara, in loc sa te uiti prietenos si cu iubire la tine, pentru ca orice ar fi, esti acolo in oglinda, de vrei, de nu vrei.


Poate ca nici nu stii ca faci toate acestea, dar fiecare gest dintre acestea iti mananca din fericire, iti taie din bucuria zilnica, iti fac fata mai palida ii stirbesc stralucirea ochilor copiilor tai.

Si ce ar fi daca ai schimba Nu-urile cu Da-uri peste tot?